O NAMA

Firma MIN-TEC d.o.o., je privatna kompanija osnovana 2011.god. sa sjedištem u Tuzli. Osnovna djelatnost firme je projektovanje i inženjering rudarske tehnologije, kao i prodaja, zastupništvo i servis opreme za rudarstvo i industriju.

Naš poslovni uspjeh bazira se na prijateljskom odnosu, povjerenju i tehničkoj podršci prema našim kupcima, te kvalitetu poslovanja i podršku koju uživamo od strane naših globalnih partnera od Njemačke, Turske do Kine.

Uz Najvišu kvalitetu proizvoda i usluge, rokovi isporuke, servisne usluge i garancija, networking i savjetovanje, u 2023 godini MIN-TEC postaje ključan partner na području ex- yu zemalja za razne industrijske aplikacije, specijalno fokusirajuči se na podzemnu eksploataciju uglja.

Od 2012. god. firma MIN-TEC je postala ovlašteni serviser firmi Eickhoff Bergbautechnik GmbH, Tiefenbach Control Systems, Hauhinco za područje Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Kosova. Konstatno školovanje i ulaganje u znanje našeg mladog tima garantira dugoročnost i kvalitetu naših usluga.

Stojimo na raspolaganju.
SRETNO,
MIN-TEC d.o.o.Tuzla

 

Adresa:
MIN-TEC d.o.o., Tuzla
Ul. Maka Dizdara 72
75000 Tuzla
Bosna i Hercegovina
Tel. +387 (0)35 262-229
Fax. +387 (0)35 262-229
Email: