PETROFER industrial oil & lubricants

Danas u doba globalne ekonomske krize sirovine konstantno rastu, Petrofer je izumio patentirana rješenja koje osim što smanjuju troškove rada, ujedno povečavaju efikasnost i bolji rad mašina/hidraulike, kompletno čiščenje i zaštitu Sistema od korozije/ bakterija, umanjuje potrošnju rezervnih dijelova i ostalo. Osim palete od 1600 proizvoda Petrofer nudi i najnaprednija tehnička rješenja koja se trenutno nude u 21. Stoljeću, inovativne tehnologije i aplikacije koje Vam mogu smanjiti troškove rada i do 50% godišnje potrošnje. Jedan od bitnijih podataka je da Petrofer drži preko 85% globalnog tržišta u industriji čeličana, ljevaonica i slično.
Petrofer spada u sam vrh globalnih proizvođača industrijskih ulja, te se smatra kao jedna od najnaprednijih tehnološki inovativnih kompanija. Petrofer je postao ključni partner za sve industrijske aplikacije diljem svijeta.


PROIZVODI :
        Industrijska maziva
        Ljevaonica i kovanje
        Nezapaljiva hidraulična ulja tipa HFA / HFC / HFD
        Maziva kao rashladno sredstvo
        Kaljenje-Sredstva za termično obradu
        Agenti za transformaciju (Sredstva za preoblikovanje)
        Sredstva za industrijsko čišćenje
        Sredstva za zaštitu od korozije / bakterija / gljivica
        Sredstva za papirnu industriju


PETROFER ; CONNECTED TODAY – COMMITTED TOMORROW (Njemačka)
Od 1948. Godine PETROFER razvija, proizvodi, isporučuje I nudi servisnu podršku za industrijska ulja, maziva I specijalne kemikalije za segment rudarstva, termoelektrana, cementare, željezara , industrije metala, automobilske industrije, industrije papira, ind. hrane I ostalo. Glavno sjedište kompanije nalazi se u Njemačkoj u Hildesheimu a proizvodnja se vrši u 17 tvornica diljem svijeta.

  • Prisutan u 42 zemlje širom svijeta
  • Proizvodnja više od 1.600 visokokvalitetnih proizvoda
  • 300 zaposlenika koji predstavljaju korijene PETROFER-a u sjedištu tvrtke u Hildesheimu, Njemačka
  • Širom svijeta na raspolaganju vam je više od 1000 zaposlenika
  • Lokalni odjeli za istraživanje i razvoj globalno vode iz Hildesheima u Njemačkoj
  • Ovjerena kvaliteta: ISO 9001, ISO 14001 i ISO 50001
  • Integrirani sustav upravljanja (IMS)
  • Globalno povezane web stranice putem međunarodnog IT sustava


REFERENCE : Glavne međunarodne tvrtke iz automobilske, zrakoplovne i druge proizvodne industrije, zajedno sa svojim dobavljačima komponenata, za svoje proizvodne procese oslanjaju se na proizvode PETROFER. Od obrade metala, čeličana, livnica, tvrtki za toplinsku obradu do industrije papira – Petrofer isporučuje svoje visoko specijalizirane procesne kemikalije, udovoljavajući individualnim zahtjevima kupaca. 

Reference: Eickhoff, Tiefenbach, ZMJ,  Siemenes-Flender, Danieli, Bosch Rexroth, FM (Factory Mutual), Caterpillar, Boeing, Daimler , Mercedes-Benz, VW, BMW, Mitshubishi i druge