ZMJ – Zhengzhou Coal Machinery Group Co., Ltd (ZMJ)

ZMJ svjetski rekorderi (Kina)

Osnovana u 1958, Zhengzhou Coal Machinery Group Co., Ltd (ZMJ) je globalno vodeći proizvođač i dobavljač potpuno mehanizirane opreme za eksploataciju ugljena. Firma u svom vlasništvu ima 22 podružnice diljem svijeta koja pokrivaju proizvodnju opreme, financiranje I servis.

 

ZMJ ima godišnji kapacitet proizvodnje od 30.000 sekcija ‐ samohodnih mehaniziranih hidrauličnih podgrada sa visinom podupiranja od 0,55 m do 8,8 m i radnim otporom u rasponu od 160 t do 2600 t. ZMJ isto tako može proizvesti puni raspon čelnih grabuljastih transportera sa linijskim koritima u rasponu širine od 630 mm do 1250 mm te odgovarajućim pomično‐smjernim transporterima, drobilicama i samohodnim uređajima. ZMJ proizvodi isporučuju se svim glavnim grupacijama za proizvodnju ugljena u Kini te na međunarodna tržišta kao što su Australija, SAD, Rusija, Turska, Indija i Vijetnam, itd….

 

ZMJ posjeduje razne institucije za znanstveno istraživanje kao što su tehnološki centar “National Enterprise Technology Center”, “Post‐doktorski program” i “Akademijska radna stanica” itd. te je poduzeo istraživanja i razvoj u mnogo ključnih projekata u potpuno mehaniziranoj rudarskoj opremi u Kini. ZMJ je vodio trend razvoja Kineske opreme za eksploataciju ugljena. Tržišni udio samohodnih hidrauličnih podgrada prvi je u ovoj industriji u Kini. Nova oprema i snaga odjela istraživanja & razvoja isti tako je vodeća u svijetu.
ZY26000/40/88D ekstra‐velika, visoko‐inteligentna i zelena samohodna hidraulična podgrada razvijena i proizvedena u našoj firmi dostiže novu visinu u svijetu te dan danas drži svjetski rekord.

 

Servis: Kako bi se jamčila najveća moguća spremnost za korištenje, osobito u podzemnim operacijama, ZMJ mobilni servisni tim je na raspolaganju 24 sata dnevno,opremljen sa najsofisticiranijom opremom.